njena priča

IZGUBILA JE PRVU LJUBAV U NESREĆI, ŽIVELA U BEDI, A DANAS JE SVET OBOŽAVA: Sa dna se dizala VIŠE puta, a o svojoj supruzi sanjala je GODINAMA!

1

Danas je Elen Dedženeres jedna od najpopularnijih i najvoljenijih javnih ličnosti, ali svojevremeno je proživela pravu golgotu zbog svog seksualnog opredeljenja.

elen dedženeres i porša de rosi
elen dedženeres i porša de rosifoto: Profimedia

61-godišnja komičarka i voditeljka Elen Dedženeres s 20 godina izgubila je tadašnju devojku u tragičnoj automobilskoj nesreći. U to vreme komičarka je živela u Nju Orleansu i jedva spajala kraj s krajem konobareći. S devojkom je živela u iznajmljenom stanu, a kako ga sama više nije mogla priuštiti, tokom tugovanja se morala i iseliti iz njega.

 

Pronašla je stan u suterenu koji je umesto kreveta imao samo dušek, koji je, uz to, bio i prepun buva, a upravo joj je tamo sinula ideja kako bi svoju tugu mogla pretvoriti u stend ap šou, te tako lakše prebroditi teške dane.

 

1 / 3 Foto: Youtube screenshot

 

Njeno se bogatstvo danas procenjuje na vrtoglavih 360 miliona dolara, a njen "The Ellen DeGeneres" šou jedan je od najgledanijih i najpopularnijih.

 

No, na vrhuncu velike slave Elen je još jednom pala na samo dno i ostala bez svega kada je priznala da je lezbijka u velikom intervjuu za slavni časopis Time s naslovnicom "Da, ja sam gej". Elen je zatim gostovala kod Opre Vinfri, a reakcije mnogih bile su jako negativne. I Elen i Opra dobile su pretnje, te su nazivane pogrdnim imenima, a to je bio tek početak.

 

Elen je priznanjem gotovo uništena karijera na svim poljima, jer ona nije samo komičarka i voditeljka, već i glumica te spisateljica, ali ona se vratila jača nego ikad...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

 

S poslovnom srećom stigla je i ona ljubavna s glumicom Poršom de Rosi, zanosnom plavušom najpoznatijom po ulozi u seriji "Ali MekBil". Počele su da se zabavljaju 2004. godine, a upoznale su se 4 godine ranije. Tada je među njima zaiskrilo odmah, mada je Elen u to vreme bila u vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

 

Ipak, voditeljka je kasnije priznala kako je godinama razmišljala o Porši nakon susreta jer nikad ni sa kim nije osetila takvu energiju.

 

2008. godine, nakon što su u Kaliforniji dopušteni gej brakovi, Elen i Porša stale su pred oltar, a Porša je uzela njeno prezime. Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal, a u svojoj vili žive s nekoliko pasa i mačaka.

 

 

makonda-tracker