svet u čudu

BRAK IM SE RASPAO, NAŠLI SU MLAĐE PARTNERE, ALI... Monika Beluči se pojavila u društvu Vensana Kasela i ostavila SVE BEZ TEKSTA! (FOTO)

0

Nekadašnji par rastao se 2013. godine, a u međuvremenu je Kasel zasnovao novu porodicu.

monika beluči i vensan kasel
monika beluči i vensan kaselfoto: Profimedia

Nakon što se jedna od najlepših žena sveta, glumica Monika Beluči pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji u društvu bivšeg supruga, takođe glumca Vensana Kasela, što je izazvalo ogromno interesovanje javnosti.

 

Monica je njihovu zajedničku fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

 

To je začudilo neke od obožavalaca jer bivši supružnici nisu previše komunicirali ni pričali, a ni pozirali jedno pored drugog na crvenom tepihu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nakon što je Monika objavila fotografiju, komentarisali su je brojni obožavaoci, koji su zaključili da im nije jasno zašto bi iko hteo da ostavi takvu lepoticu.

 

"Nikad ne bih ostavio ženu poput Monike", "Vensan je tako glup, Monika je prelepa", "Zašto se uopšte udala za njega, ne mogu da verujem", "Kakav ste par bili", piše u komentarima.

 

Monika i Vensan u braku su bili od 1999. do 2013. godine, a imaju dve ćerke, Devu i Leoni. Monika je sada u vezi sa Nikolasom Lefebreom, a Kasel sa manekenkom Tinom Kunaku ovog aprila dobio je ćerkicu Amazoni.

 

 

makonda-tracker