ljubavne zavrzlame

NAOMI KEMPBEL JE KRIO OD JAVNOSTI, ALI NJU NE ŽELI: Popularni pevač odlepio za jedva punoletnom milionerkom! (FOTO)

0

Iza sebe ima burnu vezu sa pevačicom Šeril Kol, koja je mnogo propatila zbog raskida

 Lijam Pejn
Lijam Pejnfoto: Profimedia

Britanski muzičar Lijam Pejn snimljen je u izlasku s 18-godišnjom teksaškom manekenkom i zvezdom Instagrama Majom Henri, s kojom se držao za ruke, čime je napokon potvrdio prirodu njihovog odnosa. O vezi tog para počelo se šuškati pre godinu dana, međutim, do sad nisu bili viđeni zajedno u javnosti u tako bliskom odnosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya (@maya_henry) on

 

Preciznije, o njihovoj vezi počelo se šuškati odmah nakon njegovog raskida s 10 godina starijom pevačicom Šeril Kol, s kojom ima sina, a sada je otkriveno kako je vezu s Majom krio vezu iz poštovanja prema majci svog deteta.

 

Lijam je blizak sa Šeril zbog sina, koji im je oboma najvažniji. Ipak, Maja mu se jako sviđa i misli da je ona prava za njega", otkrili su izvori bliski paru.

Inače, Lijam i Maja poznaju se godinama, a njihova prva zajednička fotografija nastala je kada je njoj bilo tek 15 godina, i to kad se kao obožavateljka pojavila na jednom upoznavanju s Lijamom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya (@maya_henry) on

 

Maja je ćerka bogatog advokata Tomasa Henrija, koji se obogatio zahvaljujući svojoj kompaniji u Teksasu, a ona je naslednica bogatstva čija se vrednost procenjuje na više miliona funti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

 

Veliki deo bogatstva dobila je čim je navršila 15 godina, i to ni više ni manje nego 4 miliona funti.

 

Na sledećoj strani pročitajte zašto mnogi žale Šeril Kol.

 

šeril i lijam
šeril i lijamfoto: Profimedia

Šeril je pak jako pogodio raskid s Lijamom, koji ju je, navodno, ostavio zbog karijere koja mu je bila važnija od mirnog porodičnog života. Ubrzo nakon prekida Lijam je viđan u društvu različitih lepotica, među kojima je i 23 godine starija Naomi Kempbel, ali ni s jednom nije potvrdio vezu kao s Majom.

 

foto: Profimedia

 

Šeril se nije oglašavala povodom nove veze bivšeg partnera, ali ova smeđokosa lepotica do sad nije imala previše sreće u ljubavi. Iza nje su dva propala braka: s fudbalerom Ešlijem Kolom, koji ju varao, te jednim francuskim biznismenom koji ju je, navodno, iskorišćavao radi slave i novca.

 

Šeril i Lijam zajedno su proveli nešto više od dve godine.

 

 

makonda-tracker