nije imala mira

ROĐENA JE U ZATVORU, ALI ČAK JOJ NI TO NIJE ZAMERILA: Slavnoj glumici MAJKA čitavog života ZABADA NOŽ U LEĐA!

0

Glumica se proslavila ulogom Bler Valdorf u seriji "Tračara", u kojoj je publika upoznala i Blejk Lajvli kao Serenu van der Vudsen

Lejton Mister
Lejton Misterfoto: Profimedia

33-godišnja Teksašanka Lejton Mister izdala je i nekoliko muzičkih albuma, ostvarila brojne filmske i televizijske uloge, ali uglavnom je ostala zapamćena kao Bler iz "Tračare". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

 

Ipak, deo medijske pažnje dobila je i zbog činjenice da je rođena u zatvoru. 

 

Naime, u vreme njenog rođenja, njeni roditelji služilii su kaznu u saveznom zatvoru zbog umešanosti u lanac krijumčara droge, koju su prenosili s Jamajke u Sjedinjene Američke Države. Njena majka Konstans čak je uspela da rodi ćerku u bolnici, dojila je tri meseca u kući na pola puta, a morala je nakon toga da se vrati u zatvor i odsluži kaznu do kraja.

 

U tom razdoblju o Lejton su se brinuli deda i baba, a glumica je u intervjuima često isticala kako je imala lepo djetinjstvo i normalno vaspitanje, uprkos kriminalnoj prošlosti njenih roditelja.

Shvatila sam da ne možete nikoga osuđivati – posebno roditelje za ono što su učinili u svojoj prošlosti", izjavila je.

Njeni roditelji razveli su se 1992. godine, a Lejton je i kasnije imala problema s majkom...

 

Nastavak na sledećoj strani.

Lejton Mister
Lejton Misterfoto: Profimedia

Naime, 2011. godine međusobno su se sudski tužile zbog novca koje je glumica dala za lečenje mlađeg brata Aleksandra, koji boluje od brojnih zdravstvenih problema. Navodno je njihova majka taj novac potrošila za ulepšavanje, botoks i ekstenzije, a ona je zatim podnela kontratužbu, u kojoj je tužila kćer da je prekršila njihov ugovor, ali i za fizičko zlostavljanje.

 

Tako je tvrdila kako joj je Lejton usmeno obećala 10 hiljada dolara mesečno, a dobijala je samo 7500, te je zatražila i novac za "žrtvovanje vlastite sreće", kada se zbog njene glumačke karijere morala preseliti u Los Anđeles.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

 

Nakon što je sud odbio njene tvrdnje, majka je otišla korak dalje, te optužila ćerku da zove razne državne službe i izmišlja tvrdnje da zlostavlja Aleksandra. Ipak, sud je presudio u korist Lejton, koja je na kraju pristala da pokrije troškove lečenja svoga brata.

 

Glumica je od 2014. godine u srećnom braku s kolegom Adamom Brodijem, s kojim ima ćerku Arlo Dej, a par se upoznao na setu 2010. godine. Ipak, par je vrlo tajanstven kada su u pitanju detalji njihovog odnosa.

 

 

makonda-tracker