užas

ZVEZDA SERIJE "VESELE SEDAMDESETE" OPTUŽENA ZA SILOVANJE I MALTRETIRANJE: Detalji su JEZIVI, a u sve je upletena i SAJENTOLOŠKA crkva!

0

Čak 4 žene su glumca optužile da ih je drogirao i silovao, kao i da je maltretirao njihove porodice.

Deni Masterson
Deni Mastersonfoto: Profimedia

Američki glumac Deni Masterson, najpoznatiji po ulozi Stivena Hajda u seriji "Vesele sedamdeste", suočio se s teškim optužbama nekoliko žena koje tvrde da ih je slavni glumac silovao, te da je u sve umešana i sajentološka crkva.

 

Nekoliko žena je optužilo Denija na sudu u Los Anđelesu da ih je drogirao i silovao, te da ih je maltretirao, kao i njihove porodice, s namerom da ih ućutka i zastraši, dok iza svega, navodno, stoji sajentološka crkva, čiji su pripadnici brojne holivudske zvezde.

 

Jedna od tužiteljki upoznala je glumca 1996. godine i bila s njim u vezi, u tužbi je navela kako je bio nasilan prema njoj i prisiljavao je na seksualne odnose. Nagovorio ju je da se pridruži sajentološkoj crkvi, gde su je pokušali uveriti kako ga mora zadovoljiti kada on to poželi.

 

ekipa serije 'vesele sedamdesete!
ekipa serije "vesele sedamdesete!foto: Profimedia

Šest godina kasnije prijavila ga je crkvi kako su imali odnose dok nije bila pri svesti, na šta joj je rečeno da ne koristi reč silovanje, jer se to ne može dogoditi dok si s nekim u vezi.

 

Raskinuli su 2002. godine, nakon čega je bila prisiljena potpisati dokument kako nikada neće javno progovoriti o njihovoj vezi niti ga tužiti. Sajentološku crkvu je napustila 2016. godine i prijavila bivšeg partnera policiji.

 

Nedugo nakon toga, krenulo je svašta da joj se dešava...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker