tračevi holivuda

GOVORILO SE DA JE ANĐELINU SNAŠLA ISTA SUDBINA KAO DŽENIFER ANISTON: Šta se zaista dešavalo između Breda Pita i lepe Francuskinje?

1

Njihove su strastvene scene i velika hemija na filmskom platnu podstakle su govorkanja da su Marion Kotijar i Bred Pit ljubavnici.

 Marion Kotijar i Bred Pit
Marion Kotijar i Bred Pitfoto: Profimedia

Kada je 2016. premijerno prikazan film "Tajna veza", u kom je to dvoje slavnih glumaca glumilo špijunski bračni par čija ljubavna priča nema srećan završetak, mnogi su odmah primijetili sličnost sa situacijom sa seta "Gospodin i gospođa Smit".

 

Naime, šuškalo se da su se Bred i Marion na snimanju zaljubili, pa da njihova filmska hemija uopšte nije lažna. S obzirom na to da je slavni glumac upravo tada najavio da se rastaje od svoje supruge Anđeline Džoli, zli jezici jedva su dočekali novu priliku da plasiraju teoriju koja je dobro uzdrmala Holivud.

 

Kada su se Bred i Anđelina upoznali, on je bio u braku sa Dženifer Aniston, koju je ostavio zbog svoje partnerke iz filma. Mnogi su mislili da se istorija ponovila na setu "Tajne veze", samo što je tog puta zavodnica bila lepa Francuskinja Marion.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⇢ MoonySouls ↞ 24 ♀ (@moonysouls) on

 

Bredov i Anđelinin razvod obožavaocima i javnosti došao je kao veliko iznenađenje, pa su odmah krenula naklapanja o tome šta je uništilo vezu najslavnijeg glumačkog para. Mediji su počeli rastezati Marion i Breda u toj meri da je Francuskinja na kraju odlučila o svemu da progovori na svom Instagramu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker