nije im lako

KAD UĐEŠ U SEDAMDESETE, SHVATIŠ DA JE KRAJ BLIZU: Majkl Daglas i Ketrin borave u nestvarno lepom italijanskom mestu, ali OVAJ PRIZOR nema koga nije ZABRINUO!

2

Glumac otvoreno govori o svojoj bici sa bolešću...

majkl i ketrin
majkl i ketrinfoto: Profimedia

Majkl Daglas (74) i njegova supruga Ketrin Zita Džouns (49) odmaraju u malom turističkom mestu Portofino u Italiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?hello_w@rld (@hello_worldpics) on

Gradić nekada poznat po ribama danas je omiljena lokacija za turiste koji su naviknuti na luksuz, a izuzetak nije ni ovaj glumački par. Majkl i Ketrin dane provode u razgledavanju znamenitosti i kuća u pastelnim bojama, a časte se i specijalitetima u lokalnim restoranima.

 

Paparaci su ih fotografisali dok su večerali u društvu prijatelja, a izgled glumca i njegovo zabrinuto lice, podstakli su šuškanja da mu je zdravlje sve lošije s obzirom na to da se od 2010. borio s rakom grla...

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippo Gabutti Photographer (@filippogabuttiphotographer) on

 

Sin legendarnog glumca Kirka Daglasa (102) sve teže i hoda pa ga supruga ne ispušta iz ruke. Iako su se holivudske zvezde ‘naoružale’ sunčanim naočarama i šeširima, većina turista ih je prepoznala.

 

Borba s bolešću koju je uspeo dobiti pomogla mu je, kako je rekao, da spasi brak sa Ketrin. Kako je objasnio, loše zdravlje ga je nateralo da ponovo sagleda svoj život i shvati koje su mu stvari najvažnije, a to su supruga i sinovi Kameron (40), Dilan (18) i Karis (16).

 

Rak je bio u četvrtoj fazi. Ozdravljenjem sam dobio novu priliku da cenim život. Kada uđeš u 70-e, sve se menja, shvatiš da je kraj blizu, a porodica mi daje snagu u svemu tome – rekao je Daglas.

 

makonda-tracker