prekinule svaki kontakt

DALA JE PEVAČICI BUBREG I SPASILA JOJ ŽIVOT, A ONA JOJ OVAKO VRAĆA: Zbog prekršenog obećanja njihovo veliko prijateljstvo zauvek se ugasilo?

1

Pop pevačica Selena Gomez godinama unazad ima velikih zdravstvenih problema zbog čega su pre nekog vremena počeli da joj otkazuju bubrezi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njena dugogodišnja prijateljica Francia Raisa tada je odlučila da joj spasi život i da bubreg.

 

Iako su od tada bile čak i bliže nego ranije, strani mediji ovih dana navode da zvezde više nisu u tako dobrim odnosima.

 

Iako je mlada pevačica obećala da će se posvetiti svom zdravlju, Selena se ponovo vratila starim porocima i svesno rizikuje da ponovo ugrozi sebi život.

 

- Selena je uradila upravo suprotno od onoga što je rekla da će da uradi kada ponovo bude bila zdrava. Rekla je da više neće da pije, a jeste - naveo je izvor blizak američkoj zvezdi.

 

foto: Profimedia

Njeno problematično ponašanje jako je uvredilo dugogodišnju prijateljicu koja je navodno izjavila da Selena ovim činom ne poštuje ni sebe, ni nju, a ni njihovo prijateljstvo.

 

Devojke su zbog toga opasno posvađale, zbog čega je Selena odlučila da prekine svaki kontakt sa Francijom.

 

Inače, iako je obavešteno da se nisu čule već osam meseci, Selena i Raisa se i dalje prate na društvenim mrežama i još uvek se nisu oglasile ovim putem.

 

 

makonda-tracker