u centru skandala

ŠOKANTNO! REPER SMUVAO BIVŠU DEVOJKU SVOG SINA: Pi Didi uživa u vezi sa mladom MANEKENKOM, a o njihovoj bizarnoj romansi bruji CEO SVET!

1

Šon Kombs, poznatiji Pi Didi, i mlađana Lori Harvi su u vezi! Američki mediji prenose da veza repera i manekenke ne bi bila ništa neobično da lepa Lori nije bivša izabranica njegovog sina prvenca Džastina!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Didijev naslednik je neko vreme bio u vezi s lepom brinetom, a sada ju je, izgleda, prepustio svom ocu. Lorina majka je udata za famoznog američkog komičara i voditelja Stiva Harvija. Ova veza glavna je tema tabloida širom sveta, a ni Didi ni Lori se nisu još uvek oglasili da je potvrde ili demantuju.

 

LORI HARVI
LORI HARVIfoto: Profimedia


Koliko je ova tema postala aktuelna poslednja dva dana, govori i podatak da je ime Lori Harvi prvo u trendingu na društvenoj mreži Tviter, gde korisnici na posprdan način komentarišu njenu vezu s reperom.

 

LORI HARVI
LORI HARVIfoto: Profimedia

Pi Didi može se pohvaliti time da je uspeo da zavede mnoge lepotice, među kojima je i Dženifer Lopez. Njih dvoje su bili u vezi od 1999. do 2001. godine, kada ga je pevačica ostavila i udala se za koreografa Krisa Džada. Međutim, ostali su u prijateljskim odnosima, pa su ih američki mediji često sretali zajedno u javnosti, a Didi je uvek lepo govorio o bivšoj devojci.


- Njen talenat, odlučnost... Ona nikada neće odustati. Dženifer je moja velika prijateljica i to će uvek biti - rekao je jednom prilikom Didi, koji je, nakon što ga je pop diva ostavila, promenio gomilu devojaka.

 

Nakon romanse sa Džej Lo, Didijeva najozbiljnija veza bila je sa pevačicom Kejsi. S njom je proveo pet godina i planirali su venčanje, ali je 2016. došlo do veoma burnog raskida. Naime, kada je lepotica rekla reperu da želi da raskinu, on je nasrnuo na nju i optužio je za prevaru. Udario ju je nekoliko puta i oteo joj mobilni telefon, nakon čega ga je ona prijavila policiji.

 

 

makonda-tracker