PROSLAVIO SE

O NJEMU SE SVE VIŠE PRIČA I PIŠE: Ovaj mladić sa fotografije sin je slavne SVETSKE ZVEZDE, a znate li KO JE U PITANJU? (FOTO)

2

17-godišnji Demijan postao je zaštitno lice kampanje, a svojim neobičnim izgledom privukao je veliku pažnju svetske javnosti.

 Demijan Harli
Demijan Harlifoto: Profimedia

Lepa glumica Elizabet Liz Harli poznata je po ulogama u brojnim filmovima i po dugogodišnjoj vezi s Hjuom Grantom, ali poslednjih godina više se piše o njenom izgledu. Ipak, u centar pažnje polako dospeva i njen sin Demijan.

 

 

Demijan je danas 17-godišnji mladić kog je glumica dobila s američkim biznismenom Stivom Bingom, a čini se da će se o njemu puno pričati.

 

demijan i njegova majka liz harli
demijan i njegova majka liz harlifoto: Profimedia

 

Naime, o Demijanu su do sada svi pisali kao o slici i prilici slavne majke, a nakon što se pojavio i snimio kampanju za jednu od najcenjenijih šminkerki, dospeo je u sam centar pažnje.

 

nova kampanja u kojoj se pojavio demijan
nova kampanja u kojoj se pojavio demijanfoto: Profimedia

Demijan i njegova majka neverovatno su bliski, pa je on čak zadužen i za nastajanje njenih golišavih fotografija koje deli na društvenim mrežama.

 

liz i demijan dosta vremena provode zajedno
liz i demijan dosta vremena provode zajednofoto: Profimedia

 

Demijan je odličan fotograf i zna šta mlađi ljudi žele da vide. Naše zajedničko vreme uglavnom uključuje gledanje serija. Provodimo dosta vremena zajedno i osećamo se divno kada smo na okupu. On mi bira odeću, on je moj stilista", rekla je Liz nedavno.

 

makonda-tracker