umišljeni

ONI SU SLAVNI I BOGATI, ALI TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA: Ove poznate ličnosti niko ne podnosi zbog BAHATOSTI I BEZOBRAZLUKA!

0

Kolege i saradnici uopšte ne vole da rade zajedno sa njima, a isplivale su i brojne pikanterije...

Čarli Šin
Čarli Šinfoto: Profimedia

Čarli Šin je u svojoj karijeri čak uspeo da dobije otkaz na seriji Dva i po muškarca, a nakon toga probleme je počeo stvarati i na setu serije Anger Managment. Zbog njega je iz projekta ispala glumica Selma Bler. Dotična je, navodno, nadređenima ispričala sve njegove mane i gafove od kašnjenja na snimanja do bahatog ponašanja prema kamermanima i kolegama.


 

Džulija Roberts
Džulija Robertsfoto: Profimedia

Džulija Roberts za sebe je sama priznala da je na početku svoje karijere bila izuzetno teška, umišljena i bahata. Svejedno se probila u Holivudu, postala jedna od najtraženijih i naplaćenijih glumačkih imena. U njenoj istoriji snimanja filmova poznat je ostao skandal s kolegom Nikom Noltijem. Dvoje glumaca toliko se nisu mogli podneti da su neke od scena za film Volim nevolje snimili odvojeno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Šenon Doerti
Šenon Doertifoto: Profimedia

Na glasu kao izuzetno teška za saradnju je i Šenon Doerti, a takvu je reputaciju stekla za vrijeme snimanja kultne serije Beverli Hils, 90210. Njen kolega u svojim memoarima nju opisuje kao razmaženu glumicu s neverovatnim zahtevima.

 

Šenon je, navodno, insistirala da je limuzina dočekuje svaki dan ispred njenog doma i odveze do seta, a kada je dobila na raspolaganje vozača s običnim gradskim automobilom, počele su komplikacije i pritužbe.

 

Rasel Krou
Rasel Kroufoto: Profimedia

Gledaocima vrlo drag Rasel Krou nije među omiljenim glumcima holivudskim producentima. Iako u mnogim ulogama vrlo značajan i fantastičan, Krou zna biti izuzetno težak prilikom snimanja projekata. Poznat je po tučama koje su uzrokovane opijanjem, vređanju i pretnjama producentima, te vrlo otvorenim i nepristojnim komentarima na društvenim mrežama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Zgodnu Megan Foks slava je toliko ponela da se na setu svojih angažmana ponašala poput prave dive. Tokom snimanja filma Transformersi u kojem je igrala jednu od vodećih uloga, Foks je otpuštena jer je producenta nazvala Hitlerom. 

 

Brus Vilis
Brus Vilisfoto: Profimedia

 

Mogima omiljeni glumac Brus Vilis na snimanjima zna biti vrlo svojeglav te ne popušta čak  producentima koji su mu nadređeni. Nakon snimanja Cop Out, reditelj Kevin Smit je izjavio kako je raditi s Vilisom bilo nešto poput drobljenja duše.


Želim zahvaliti svima koji su radili na filmu. Svima osim Brus Vilisu, koji je jeb*** kur**!", izjavio je Smit prilikom premijere filma.

Nastavak na sledećoj strani...

 Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: Profimedia

Epitet dive Dženifer Lopez nije dobila u najboljem kontekstu, u smislu saradnje.

 

Ova glumica i jevačica izuzetno je teška koleginica, tvrde oni koji su imali prilike raditi s njom. Sve gleda s visine, voli da se ponaša kao da su joj svi podanici, a ako nešto nije po njenom - odustaje od projekta. Takođe, u javnost su iscurile informacije da vrlo često zahteva da druge ženske glumice koje će raditi s njom budu manje seksi i lepe od nje.

 

Mel Gibson
Mel Gibsonfoto: Profimedia

Glumac i režiser Mel Gibson zbog alkohola je uništio reputaciju dobrog saradnika, te se danas nalazi na listi izuzetno teških karaktera ljudi u Holivudu. Osim što je bio optužen za porodično nasilje, Gibson je probleme nizao i na setu zbog rasističkih ispada - na meti su mu bili svi: od homoseksualaca do raznih etničkih i verskih manjina.

makonda-tracker