užasne uspomene iz mladosti

VODITELJKA PRIZNALA DA JE BILA ŽRTVA SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA, ALI MAJKA JOJ NIJE VEROVALA: Živim sa tim žaljenjem i znam da je to priznanje jedna od najtežih stvari!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Dragana N.

03-06-2019 15:19h
Ako ju je samo pipao ona je dobro prosla. Moju prijateljicu je ocuh zapravo seksualno zlostavljao od njene pete do 17. godine. Pretio joj je da ce ih sve pobiti ako ikome kaze. Meni je rekla kada je ostala u drugom stanju, jer sam ja znala da nije umala momka. Tek tada je njena majka saznala. I niko vise. Abortirala je i otisla kod tetke u Nemacku. Tuga velika jer nikada vise nije dosla u Srbiju. Monstrum je umro i nadam se da gori u paklu.

viki

03-06-2019 18:21h
Zato je postala lezbejka jer ovo ne prolazi bez traume. Ruzno je kad majka ne veruje svom detetu. Verovatno joj je muz bio vazniji od nje. Strasno kakvi su neki roditelji.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: