kris džener u problemu

VIŠE NE ŽELI NA TO DA PRISTAJE: Kajli Džener donela odluku zbog koje njena majka NE ZNA ŠTA ĆE!

0

Kim Kardašijan pre nekoliko godina izjavila je da sumnja da će Kajli Džener, najmlađa članica Kardašijan-Džener klana, brzo nadmašiti njenu slavu, pa tako i slavu rijalitija koji porodica već dugo snima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Malo ko je verovao da će se to obistiniti, a upravo to je razlog zašto njihova majka i menadžerka Kris sada čupa kosu s glave.


Naime, mlađana Kajli rijaliti šou sada smatra prevaziđenim. Zbog sopstvene linije šminke i kozmetike nema vremena za snimanja i više ne želi time da se bavi.

 

- Njena majka Kris Džener je nagovara da se vrati u šou jer je za potpisivanje ugovora potrebno da sve ćerke pristanu na snimanje naredne sezone. Međutim, to Kajli nije potrebno. Jednostavno je prevazišla tu priču - otkrio je dobro upućen izvor stranim medijima.

 

Mnogi smatraju da ovaj potez Dženerove ima veze sa celom Džordin Vuds-Tristan Tompson dramom, ali najmlađa milijarderka tvrdi da to nije istina. Takođe, napomenula je još jednom da i sporni popust na proizvod sa imenom njene drugarice nije ona osmislila niti sprovela u delo.

 

Kajli, kako napominju strani mediji, "hvata zalet" da postane gospođa Vebster, a ćerkicu Stormi ne ispušta iz ruku. Još uvek nije poznato da li ju je majka ubedila da se predomisli po pitanju poznatog rijalitija porodice.

 

makonda-tracker