STIŽE PRINOVA

SINA I ĆERKU JE DOJILA DO TREĆE GODINE, PATILA OD POSTPOROĐAJNE DEPRESIJE, A SADA STIŽE JOŠ JEDNA BEBA: Ikona devedesetih trudna u 44. godini (FOTO)

1

Planetarno popularna pevačica čeka svoje treće dete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanadska pevačica Alanis Moriset planirala je, nakon hodina pauze, uskoro da objavi svoj novi studijski album. Međutim, ti planovi će, barem zasad, morati da padnu u vodu, jer će simpatična pevačica i njen suprug Mario Tredvej, uskoro dobiti još jednog člana porodice.

 

Ovu trudnoću je četrdesetčetvorogodišnja Alanis pokušala da sakrije od budnog oka javnosti što je duže moguće, ali pošto je sada već u poodmaklom drugom stanju, odlučila je da fotografijom na Instagramu obznani divne vesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

 

Alanis i Mario su se venčali u maju 2010. godine I imaju dvoje dece, osmogodišnjeg sina Evera Imrea i uskoro trogodišnju ćerkicu Oniks Solas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

 

Koliko je majčinstvo ispunjava, nikada nije krila, a čak su je mnogi javno prozivali zbog činjenice da je svog sina dojila čitave tri godine. Alanis je, takođe, otvoreno govorila o teškoj postporođajnoj depresiji kroz koju je prolazila nakon rođenja oba deteta.

 

 

makonda-tracker