pale su teške prozivke

MNOGI SU JE OSUDILI I NAZVALI PRIJATELJICOM IZ PAKLA: Emili Ratajkovski nije ni slutila da će jedna fotka sa plaže dići Instagram na noge (FOTO)

0

Emili, međutim, nije ostala nema na prozivke, već je jasno odgovorila kakvih je stavova

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski privlači pažnju svetske javnosti, a ponekad se nađe i na meti kritika i negativnih komentara. Fotografija koju je na društvenim mrežama objavila, a na kojoj leži na plaži s prijateljicom, naišla je na osudu njenih pratilaca.

 

Kako njeni fanovi kažu, devojka kraj Emili je malo punija, a pored nje leži mršava manekenka.

 

- Namerno si objavila ovu fotografiju samo kako bi ti izgledala bolje - piše u jednom komentaru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Devojke su pozirale u kupaćim kostimima, a pratioci su Emili optužili da je tu fotografiju objavila isključivo s namerom da ispadne lepša i mršavija od svoje prijateljice.

 

- Zašto si to uradila? Ako je ta fotografija način da se osećaš bolje i dobiješ više pratilaca, onda to nije u redu. Kakva si ti to prijateljica? - samo je jedan od mnogih negativnih komentara koje je manekenka zaradila ovom objavom.

 

Međutim, ni Emili im nije ostala dužna, već im je u komentarima odlučila odgovoriti na optužbe.

 

- Ovi hejteri nisu normalni. Samo zato jer ste navikli viđati određeni tip tela na mom Instagramu, to ne znači da se samo on smatra 'idealnim' - napisala je Ratajkovski, koja i inače često objavljuje golišave i provokativne fotografije na društvenim mrežama.

 

Mnogi fanovi su stali u njenu odbranu rečima da je svako žensko telo lepo na svoj način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker