ŠIROKO

IMA SE, MOŽE SE: Nik Džonas častio Prijanku Čopru luksuznim automobilom od 200.000 dolara (FOTO)

0

Pevač ne propušta priliku da razmazi svoju dragu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad su pokloni voljenoj ženi u pitanju, Nik Džonas drugih muškarcima postavlja previsoke standarde, što potvrđuje i njegov poslednji potez.

 

Pošto je njegova najnovija pesma dospela na sam vrh liste singlova, on je odlučio da svoju suprugu, glumicu Prijanku Čopru, časti novim automobilom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

 

Nik je Prijanki je poklonio, ni manje ni više, nego mercedes maybach, čija se vrednost procjenjuje na približno 200 hiljada dolara.

- Kada muž stigne na broj jedan, supruga dobija maybach. Predstavljam vam... ekstra Čopra Jonas. Volim te, ljubavi. Najbolji muž - napisala je sretna Prijanka na svom Instagram profilu u opisu fotografije na kojoj ona i Nik nazdravljaju za njegov uspeh ispred novog automobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

 

Prijanka je nedavno bila u Indiji, a po povratku u SAD zatekla je Nikovu pesmu “Sucker” na prvom mestu Billboard Hot 100 liste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

On je ovu pesmu snimio sa svoja dva brata Džoom i Kevinom Džonasom i tako ozvaničio ponovno okupljanje grupe Jonas Brothers. Trojica braće su za potrebe snimanja spota okupili svoje lepše polovine, zbog čega je spot postao mnogo atraktivniji.

 

 

makonda-tracker