wow

Modni mag: Kim Kardašijan se na otvaranju MUZEJA pojavila u haljini nalik GRČKOJ BOGINJI i opet je POKUPILA najviše simpatija!

0

Osećala se veoma neobično u kreaciji!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan, zvezda emisije "U korak sa Kardashianima", doputovala je u Kanadu u ponedeljak uveče kako bi prisustvovala novoj postavci u muzeju u Montrealu, posvećen kreacijama Terija Muglera.

 

 

Kim na društvenim mrežama objavila fotografije svoje haljine u kojoj neodoljivu podseća na grčke boginje sa Olimpa i izjavila da se u njima oseća kao da je krenula na matursko veče.

 

foto: Profimedia

 

Zvezda je provela veće u Montrealskom muzeju umetnosti i prisustvovala VIP večeri pred samo otvaranje izložbe koje će biti 2. marta. Prema navodima tamošnjih medija izložbi će prisustvovali i Tajra Benks, kao i neke drag kraljice.

 

Na izložbi će biti prikazano više od 130 komada koje je dizajnirao Mugler uključujći i one nastale u periodu od 1973. do 2001. godine.

 

Poznati dizajner je radio sa nekim od najvećih imena showbizza, uključujući i Lejdi Gagu, Dejvida Bouvija, Selin Dion, Bijonse i druge.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker