wow

Njena LEPOTA osvaja: Supruga glumca Krisa Hemsvorta je FATALNA ŠPANJOLKA, a njeni roditelji su vrsni INTELEKTUALCI!

0

Žive ljubavnu bajku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U navali Instagram trendova i novih standarda lepote jedna žena nas je sručila sa stolice i ostavila nas da tamo ležimo ostatak dana.

 

Elsa Pataki (42), supruga glumca Krisa Hemsvorta, je lepotica kojoj zaista nema ravne, ali da ne ispadne da je vrednujemo samo na osnovu fizičkog izgleda, postoji još nekoliko važnih stvari u vezi sa njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

 

Elsa je rođena u Madridu. Otac joj je čuveni španski biohemičar Hose Francisko Lafuente, a majka Kristina Meianu Pataki je istoričaka koja se specijalizovala za kulturno nasleđe Mađarske i Rumunije.

 

Pataki je završiila novinarstvo na Univeritetu CEU San Pablo i tokom studiranja je istovremeno išla na časove glume. Pored talenta za pisanje i glumu, Elsa tečno govori pet jezika - rumunsku, engleski, italijanski, portugalski i francuski.

 

Karijeru je započela pre 20 godina kao deo postave serije "Queen of Swords". Međutim, kako je vreme prolazilo glumica je sve više bila zainteresovana za filmsku produkciju u kojoj se usavršila poslednjih godina. Trenutno je zvezda serije "Tidelands" koja se emituje na Netflix-u.

 

Elsa ima troje dece koju je dobila u braku sa australijskim glumcem Krisom Hemsvortom.m Par se retko pojavljuje zajedno na velikim događajima, pa je medijima promaklo ko je žena koja je otela srce čuvenog glumca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker