ŠTA MU BI?

NEDOSTAJAO MU KONTAKT S OBIČNIM LJUDIMA: Ešton Kučer javno objavio svoj broj telefona, a onda je nastao HAOS

0

Ne znamo samo kako je mislio da odgovori na poruke svih 18 miliona pratilaca

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Ešton Kučer željan je komunikacije pa je u utorak na profilu na Tviteru podelio broj svog privatnog mobilnog telefona. Taj je potez mnoge fanove zbunio, ali i oduševio.

 

Uz broj, Ešton je poručio da mu nedostaje veza sa stvarnim ljudima i zajednicom, ali je u međuvremenu izbrisao objavu. Fanovi su, čim su videli broj, pohrlili su sa slanjem poruka.

 

Pošto je očigledno bila prevelika navala, Ešton nije imao druge, već svima najpre da pošalje automatsku poruku.

 

- Hej, ovde Ešton. Ovo je automatska poruka sa obaveštenjem da sam primio tvoju poruku. Sve ostale poruke biće od mene. Klikni na link i dodaj se na u moj imenk kako bih mogao da ti odgovorim - pisalo je u poruci, što je šokiralo fanove koji su hteli da ostvare komunikaciju sa slavnim glumcem.

 

- Definitivno neću biti u mogućnosti odgovoriti na sva vaša pitanja, ali mi je drago što se čujemo - poslao je Ešton jednom obožavaocu u drugoj poruci, a zatim mu je odgovorio na prvo pitanje koje mu je postavio.

 

Mnogi fanovi pomislili su kako je u pitanju nekakva zamka budući da je Ešton bez problema ostavio broj telefona na društvenoj mreži, gde ga prati 18 miliona ljudi.

 

 

makonda-tracker