ISKRENA

BILA SAM ISUVIŠE SEBIČNA ZA DECU: Slavna glumica otkrila zbog čega je čekala 42 godine da postane majka i zašto se danas nimalo ne kaje zbog toga

0

Retko koja javna ličnost je spremna da prizna da je u mladosti pravila greške

foto: EPA/FOCKE STRANGMANN
foto: EPA/FOCKE STRANGMANN

S glumcem Normanom Ridusom, Dajen Kruger je u novembru prošle godine, u svojoj 42. godini, dobila svoje prvo dete, devojčicu čije je ime još uvek nepoznanica za javnost. No, iako ne želi da otkriva ime, glumica je odlučila da iskreno ispriča sve o tome kako i zašto je tek sada postala majka.

 

Kako tvrdi, u mlađim godinama se osećala isuviše sebičnom da bi rađala decu. Za početak, želela je najpre da upozna pravu osobu.

 

- Norman je po prirodi mirna osoba i mnogo toga me je naučio, jer je na vlastitoj koži iskusio čari roditeljstva - izjavila je Dejen, aludirajući na to da Ridus iz braka sa supermodelom Helenom Kristensen ima devetnaestogodišnjeg sina Mingusa.

 

- S godinama naučite da stvari dolaze u vaš život kada ste za njih spremni. Zato mi je sada drago što sam čekala na dolazak deteta - priznaje Krugerova ističući kako u mladosti nije razmišljala o zasnivanju porodice.

 

foto: Profimedia

 

- Bila sam presebična. Kada sam napunila 35 godina pomislila sam da bih ipak želela da imam dete, ali onda sam morala da sačekam da se pojavi prava osoba.

 

Glumca Normana Ridusa upoznala je 2015. godine na snimanju filma “Sky”, ali su svoju ljubavnu vezu od javnosti krili još godinu dana.

 

Iako su srećni zbog dolaska prinove, Dajen je priznala da se ne žuri da vezu ozakoni brakom.

 

- Nikad ne reci nikad. Sigurno bih pravila veliku svadbu. Volela bih da nosim lepu venčanicu, ali nisam religiozna, pa mi taj aspekt braka ništa ne predstavlja. S brakom dolazi i finansijska sigurnost, a ja sam finansijski nezavisna, pa mi za takve stvari ne treba druga osoba – iskrena je sa svojim dilemama glumica.

 

foto: Profimedia

 

Pre veze sa Normanom, Dajen je od 2001. do 2006. godine bila u braku s francuskim glumcem Gijomom Kaneom, koji je danas u braku s glumicom Marion Kotijar s kojom ima ćerku i sina.

 

 

makonda-tracker