LJUBAV KOJA TRAJE

I ONI SU NEKAD BILI ZALJUBLJENI KLINCI: Barak Obama pokazao kako su Mišel i on izgledali kad su tek počeli da se zabavljaju (FOTO)

1

Bivši američki predsednik našao je romantičan način da svojoj suprugi čestita rođendan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša prva dama SAD-a Mišel Obama juče je napunila 55 godina, a njen suprug Barak Obama odlučio je da joj čestita rođendan tako što je na svom Twitter nalogu objavio fotografiju iz 1992. godine na kojoj je grli.

 

- Tada sam znao i apsolutno sam uveren u to i danas - ti si jedinstvena, Mišel. Srećan rođendan - napisao je Obama u opisu svoje fotografije na Twitteru.

 

Kako je detaljno opisano u memoarima Mišel Obama "Becoming", ona i Barak su ušli u vezu nedugo nakon što je dobila posao u jednoj advokatskoj kancelariji u Čikagu. Odlazak na sladoled nakon poslovnog piknika završio se njihovim prvim poljupcem, prenosi Yahoo.

 

 

Iako su pratioci Baraka Obame na Twitteru uglavnom imali pozitivne komentare na fotografiju, bilo je i onih koji su njegov post uporedili s objavljivanjem arhivske rođendanske fotografije aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa s Melanijom iz prošle godine.

 

 

makonda-tracker