DIVNO

Ruka ruci: Selena Gomez nakon rehabilitacije zakopala RATNE sekire sa ovom poznatom pevačicom, koja joj je ipak bila prava prijateljica!

0

Bila je uz nju u najtežnim momentima. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izgleda da su dve prijateljice ponovo u dobrim odnosima. Selena Gomez viđena je u javnosti prvi put nakon što je puštena sa rehabilitacije, a pored skijanja sa Bejli Madison nosila je i duks sa Reputation svetske turneje svoje nekadašnje prijateljice Tejlor Svift.

 

Izvor blizak Seleni tvrdi da taj duks potvrđuje da su ona i Tejlor ponovo prijateljice!

 

Tejlor je bila uvek zaštitnički nastrojena prema Seleni i kada je čula da je na rehabilitaciji, odložila je sve svoje obaveze i otišla da je vidi” , tvrdi izvor. “Njena poseta dosta je uticala na Selenu i možda sprečila neke strašnije stvari da se dogode.”

On je takođe objasnio da su se pomenute pevačice udaljile pre par godina jer je Tejlor bilo dosta da sluša dramu svoje prijateljice i njenog tadašnjeg dečka, Džastina Bibera.

 

Međutim, otkako je Tejlor  pružila ruku pomirenja njih dve su ponovo bliske. Stalno pričaju preko video poziva i to čini Selenu manje usamljenom.”

Sada kada je dobila svoju prijateljicu nazad, izvor tvrdi da se Selena oseća puno bolje.

 

Bilo je potrebno dosta truda i energije da Selena uspe da se izvuče iz mračnog mesta u svojoj glavi na koje su je životne okolnosti navele” , priznaje izvor.

 

Sve stvari koje su joj smetale u vezi Tejlor ranije, sada razume i upravo su joj potrebne.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

makonda-tracker