potpuno neočekivano

Fanovi zatečeni: Bivši partneri sada čekaju zajedničko dete? Evo kako su ove tvrdnje oni prokomentarisali!

1

Ovo niko nije mogao ni da pomisli. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Javnost je bila u šoku nakon naslovnica koje su osvanule prošle nedelje, a na kojima piše da je Dzenifer Aniston u drugom stanju i da nosi dete Breda Pita!

 

"US" magazin je tvrdio da se glumica i glumac useljavaju zajedno i da uskoro očekuju dete, a pojavila se i fotografija ultrazvuka koji navodno pripada Dzenifer. Dok su fanovi bili u šoku, menadžeri dveju zvezda brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da je ova vest veoma pogodila.

 

Nije mogla da veruje da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povređena. Bila je u šoku kada je videla tu naslovnicu” , tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku sa Bredom gotovo pet godina.

 

“Navikla je da čita razne gluposti o sebi u američkoj štampi, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog utrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla da veruje da se bilo ko osmelio da iznese takve laži.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittoffcial) on

Magazin je pored fotografije napisao da su Dzenifer i Bred oduvek želeli zajedničko dete i nikada nisu odustali od te ideje i da su navodno, jako srećni jer se to konačno dešava.

Hvalila se prijateljima da je trudna i svi jedna čekaju da vide njihovu bebu” , tvrdi magazin. Bredov menadžer se takođe oglasio povodom ovih tvrdnji i dodao da su one “lažne” i “neosnovane”.

Sasvim je jasno da je ovo nizak udarac magazina koji se osvrnuo na nedavne izjave popularne glumice koja je govorila o svojim problemima da ostane u drugom stanju sa Dzastinom Teruksom.

Dzastin i Dzenifer razišli su se početom godine, a glumica je sredinom avgusta progovorila o njihovom raskidu i netačnim informacijama koje su to ispratile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanworld) on

 

makonda-tracker