misli na sve

Neočekivano: Kejti Peri ne želi da se uda za Orlanda Bluma bez predbračnog ugovora, a evo i zbog čega!

0

Poučena nekadašnjim iskustvima. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kejti Peri i Orlando Blum planiraju venčanje, ali pevačica, vođena greškama iz prošlosti, od njega zahteva da potpiše predbračni ugovor kako bi osigurala svoje bogatstvo i dostojanstvo.

 

Kejti Peri nedavno je objavila novu romantičnu pesmu, a u novogodišnjem pop hitu "Cozy For Christmas", koji je evidentno posvećen njenoj ljubavi Orlando Blumu, Kejti peva o njihovoj ljubavi koja je, kako navodi, bolja od bilo kog božićnjeg poklona.

 

Međutim, van studija, Kejti razmišlja i o drugim bitnijim stvarima od sitnih novogodišnjih čarolija i pevljivih hitova, a tiču se njenog privatnih života i odnosa sa pomenutim glumcem!

 

Kejti i Orlandu tajno su se verili sredinom septembra ove godine, a popularna pevačica zabrinuta je za svoje bogatstvo koje vredi gotovo 350 miliona dolara! Naime, ona od njega zahteva da potpise predbračni ugovor kako bi osigurala novac koji je stekla tokom prethodnih godina.

 

U ugovoru piše da Orlando mora da plati 2 miliona dolara u slučaju da prevari Kejti, ili milion dolara ukoliko odluči da se razvede tokom prvih 24 meseci braka.

 

foto: Profimedia

Krivca za njene nesigurnosti treba potražiti u njenom prošlom braku i bivšem suprugu Rasel Brandu, koji je neretko viđan sa drugim ženama u izlascima dok je još uvek bio sa KejtiRasel je raskinuo sa pevačicom preko telefona, a njihov brak je trajao svega 14 meseci.

 

Samo ću reći da nisam čula ništa o njemu od tada” izjavila je Katy tokom 2013. godine. “On je jako pametan čovek i bila sam jako zaljubljena u njega kada sam se udala.”

foto: Profimedia

 

makonda-tracker