ko bi rekao?

Da li je moguće: Za ove Holivudske DIVE kažu da su najveće ZLOBNICE!

0

Izašlo je na videlo. 

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Loše devojke nije samo naziv hit filma, već one zaista postoje i to svuda oko nas. I niko ne treba da bude iznenađen što ih je naročito mnogo u Holivudu.

 

Za mnoge je ovo raj i obećana zemlja, ali je zapravo mesto gde vlada surova konkurencija, naročito među kolegenicama i niko se ne ustručava da olajava druge zvezde, dojučerašnje prijatelje, članove ekipe ili čak i svoje fanove. Bilo da su prekršile pravila o vezi sa drugaričičinim bivšim, radile neke neprimerene stvari u javnosti ili samo tračarile, ovo su 20 znanih i onih manje poznatih holivudskih zlobnica.

 

foto: Profimedia

Iako se Taylor Swift čini kao jedna od retkih dobrica u svetu poznatih, niko više ne naseda na tu njenu masku. 2014. godine Katy Perry je napisala, danas čuveni, tvit: “Čuvajte se Regine George u ovčijoj koži”, što se odnosilo upravo na mlađu kolegenicu. Swiftova se takođe našla na meti Nicki Minaj, Demi Lovato i najpoznatija je svakako veoma javna svađa sa Kim Kardashian iKanye Westom. Ali kada vas bivši dečko Calvin Harris nakon raskida pred celim svetom optuži da pokušavate da ga ‘sahranite kao Katy Perry’ onda definitivno niste dobra osoba.

 

foto: Profimedia

2014. godine Tia Mowry je izjavila da je Charlize Theron bila veoma nepristojna kada su se srele u teretani. “Pozdravila sam je, a ona je zakolutala očima i rekla: ‘O, Bože’. Nisam preterivala, Charlize je bila jednostavno zla”. Možda su joj upravo zbog te osobine i dodelili ulogu Zle kraljice u Snežani.

 

foto: Profimedia

Ariana Grade ima već dugo reputaciju zlobnice. Najpre su nastali problemi na snimanju serije Sam & Cat zbog njenog navodnog neslaganja sa kolegenicom Jennerte McCurdy. Pojavili su se zatim naslovi da je potpuno hladna kad se upoznaje sa mlađim fanovima, a i voditeljka Giuliana Rancic je govorila da se ponaša kao diva tokom intervjua. A tu je i ona nezaboravna afera sa lizanjem krofni.

 

foto: Profimedia

Mlada pevačica Ryn Weaver optužila je Katy Perry da je bila veoma neprijatna prema njoj na festivalu Coachella 2015. godine.

 

foto: Profimedia

Christina Aguliera bila je prilično zla prema nekim svojim kolegenicama. Jedna konobarica je 2011. godine tvrdila da se Christina na zabavi unosila Julianni Hough u lice i čak je u jednom trenutku zgrabila za ruku. Kelly Osbourne je takođe tvrdila da je pevačica godinama zvala ‘debela’. A glumica Valerie Bertinelli je otkrila da je Christina nije ni udostojila odgovora kada je pohvalila njeno pevanje na koncertiu Van Helena.

 

 

 

makonda-tracker