porodična sreća je prošlost

PAKLENI PLAN ANĐELINE DŽOLI: Bred opet USAMLJEN za praznike, ovako ga Anđa SABOTIRA

0

Iako su zakopali ratne sekire i uspostavili dogovore oko starateljstva nad decom, spekuliše se da Anđelina nastavlja da radi po svom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dva meseca nakon raskida sa Anđelinom Džoli 2016. godine, Bred Pit našao se usred istrage o zlostavljanju dece i proveo je praznike potpuno sam. Ove godine ne želi da se scenario ponovi.

 

Glumac, oslobođen svih optužbi, proteklih godina je u borbi za starateljstvo i boji se da će provesti još jednu sezonu praznika odvojen od dece.

Iako je sud svojevremeno odobrio sedamnaesogodišnjem Medoksu da sam odluči koliko vremena želi da provede sa svojim ocem, Bred bi se sada ponovo mogao naći u problemu. Izvor blizak paru tvrdi da su Bred i Anđelina razgovarali o deljenju odmora sa decom, ali da je to bilo pre nego što je jedan od moćnih Anđelininih advokata zatražio odlaganje saslušanja o starateljstvu za period nakon Božića.

 

Bred se plaši da će Anđelina iskoristiti advokatov neobičan predlog i sabotirati mu planove sa decom“, objasnio je izvor dodajući da Bred neće dozvoliti da njegova, uskoro bivša supruga, izvede “još jedan trik“ koji bi ga odgurnuo sa strane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @joliepittdaily on

 

Anđelina je navodno već krenula sa sprovođenem svog “paklenog plana". Sudeći po navodima insajdera, glumica planira da odvede decu hiljadama kilometara daleko, u Francusku, za praznike.

 

Bred je uzrujan zbog toga što je ona uopšte došla na tu ideju“, otkrio je izvor, dodajući da su ranije svi zajedno provodili Božić na njihovom privatnom posedu u Francuskoj, kao porodica, i da se Bred poprilično oseća izostavljeno.

 

Imali su običaj da zajedno biraju jelku i kuvara koji je spremao veliku gozbu. Zbog toga će se Bred osećati kao da zaista propušta mnogo. Bred se plaši da je ta dragocena tradicija prošlost i ne želi da ga deca zaborave. Ako ih Anđa odvede u Francusku, mogla bi da uništi ono malo izgrađenog odnosa izmedju njih”, dodao je izvor.

 

 

 

makonda-tracker