KAKVA TRANSFORMACIJA

OSKAROVKA PRAVA SEKS-BOMBA: Džulija Roberts u izdanju u kakvom je NIKADA do sad nismo videli, a onda se pojavio ON (VIDEO)

0

Iskreno, posle ovoga, nadamo se da više nikad ni nećemo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najplaćenijih i najpoštovanijih glumica na svetu, Džulija Roberts poznata je po tome da se ne podvrgava estetskim zahvatima i da uvek izgleda elegatno, ali sa stilom.

 

Međutim, kada je gostovala u emisiji Elen Dedženeres, slavna voditeljka rešila je da se malo našali na oskarovkin račun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

 

Pošto Džulijin profil na Instagramu, na kom objavljuje vrlo "obične" fotografije, prati “svega” 3,6 miliona ljudi, Elen je odlučila da pomogne glumici da ta brojka bude višestruko veća.

 

 

Organizovala je potpuno mejkover u kom je Robertsovoj “navukla” ogromne veštačke grudi i naterala je da preko njih nosi minijaturni bikini. A potom je glumica pozirala pred kamerama ispred tapeta sa motivom egzotične plaže.

 

Džulija se odlično držala, dok u studio nije ušla legendarna, ali vrlo tradicionalna, Marta Stjuart, koja je otvoreno priznala da joj je vrlo neprijatno pored oskarovke u takvom izdanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

 

Ali, to nije sve. Elen je pozvala još jednog gosta – glumca Dermoa Malronija, sa kojim je Robertsova glumila u filmu “Venčanje mog najboljeg prijatelja”.

 

Ne zna se kome je bilo više neprijatno, ali sigurni smo da Džulija Roberts nikad neće zažaliti što je potpuno prirodna u svakoj situaciji i da se nikad neće odlučiti da uveća grudi.

 

 

makonda-tracker