psihički problemi

Pretukla je dečka, bila na odvikavanju, više puta je HAPŠENA: SLOM holivudske zvezde koju su mnogi obožavali

0

Bila je veoma popularna, a ova godina označila je njen težak sunovrat.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je holivudska glumica Heder Loklir pretukla dečka i ponovo hitno hospitalizovana, oglasila se i njena porodica, a potom i prijatelji.

 

Oni su u velikom strahu za glumičin život posle njenog najnovijeg nervnog sloma.

Heder je potrebna pomoć. Svi žele da se oseća bolje. Nestabilna je i ima strašnih problema, problemi s drogom i alkoholom prate je već godinama. Niko ne želi da gleda kako prolazi kroz ovako nešto", izjavio je izvor blizak porodici za "People".

Televizijska i filmska zvezda 90-ih godina bila je primorana potražiti profesionalnu pomoć, nakon nekoliko psihičkih slomova i hapšenja.

 

"Heder je bila na odvikavanju tri meseca i izašla je pre nekoliko meseci, dan pre ćerkinog 21. rođendana. Ipak, poslednjih mesec dana dotakla je dno", izjavio je porodični prijatelj.

 

Najnoviji problemi izašli su na vijelo nakon hapšenja kada je premlatila dečka i izbacila ga iz zajedničkog doma. Dan nakon toga je hospitalizovana.

 

"Porodici je teško, a njena ćerka Ava je mnogo zabrinuta za majku", dalje govori pomenuti prijatelj.

 

2018. godina bila je jedna od najlošijih za ovu nekadašnju filmsku lepoticu.

 

Problemi s hapšenjem, napadi na policajce, vožnja u pijanom stanju, uzrokovanje saobraćajne nesreće i tuča sa dečkom, nažalost, stvari su koje su je obeležile.

 

 

makonda-tracker