KAKAV PROMAŠAJ

Lutka napravljena po liku NAJSEKSEPILNIJEG MUŠKARCA NA SVETU nasmejaće vas DO SUZA (FOTO)

0

Ne samo da ne liči na zgodnog glumca, već na nekog antiheroja horor filma, već je i papreno skupa

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni britanski glumac Idris Elba nedavno je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na planeti za 2018. godinu. I, kako to već biva, sada brojne kompanije pokušavaju da iskoriste priliku da zarade na njegovom liku i delu.

 

Među njima je i firma “Emperis”, koja je odlučila da od plastike napravi Idris Elba lutku, što se pretvorilo u pravu smejuriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pulse 88.0 | Pulse88.co.uk (@pulse88radio) on

 

Što se izbora odeće, i nisu mnogo pogrešili, pa lutak dolazi obučen u elegantni sako i uske farmeke. Međutim, dizajner koji je pokušao da “skine” crte lica sve popularnijeg glumca po svemu sudeći nema nimalo talenta, jer lutak ne samo da ne liči na tamnoputog superstara, već je njegovo lice potpuno izobličeno

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Ricks (@markjricks) on

 

Idrisovi obožavaoci sada se utrkuju ko će duhovitijim komentarom opisati ovaj jezivi promašaj. Jedan tviteraš je primetio “Ovako bi muškarci želeli da izgleda Idris Elba”, dok je drugi zaključio da će zbog ove lutke još dugo imati noćne more.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @drgoldsmoke on

 

Da stvar bude još gora, marketinški genije koji stoji iza ovog projekta bio je ubeđen da će plastičnog Idrisa Elbu uspeti da proda po ceni od vrtoglavih 850 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by African Glitz Magazine (@africanglitz) on

 

Sam glumac nije se još oglašavao o svom dvojniku, ali verujemo da je to zbog toga što bi i sam najradije zaboravio da ovakvo nešto postoji.

 

 

makonda-tracker