životne traume

TRAGIČNA SUDBINA holivudskog glumca: Žena mu je rodila mrtvo dete, pa POGINULA u udesu

0

Slavni glumac Kijanu Rivs imao je mnogo nedaća u životu.

kijanu rivs
kijanu rivsfoto: Profimedia

Od ranog detinjstva, do smrti  najboljeg prijatelja, pa sve do trauma iz bračnog i porodičnog života, Rivsa život nije mazio.

 

Rivsu se desilo tragično iskustvo u ljubavi, od koga se nikada nije oporavio.

 

On je upoznao glumicu Dženifer Simi, za koju je otkrio da se zaljubio na prvi pogled u nju. Ipak, svega godinu dana kasnije, ona je u 8. mesecu trudnoće rodila mrtvu ćerku Avu, nakon čega nije bilo povratka i srećnih dana za njihov odnos. Osećali su nepodnošljivu tugu i bol, pa su zatim i raskinuli par nedelja kasnije. 

 

Nakon svega godinu i po dana, Dženifer je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, i to na licu mesta, kako je otkrio policijski izveštaj. Ona se u to vreme lečila od depresije, te je uzimala dve vrste lekova koje je policija našla u njenom automobilu. Šuškalo se da joj je muzičan Merilin Menson navodno prodavao kokain, ali te priče su se vremenom stišale.

 

Nakon ovog strašnog i traumatičnog iskustva, delovalo je da se Rivs nikada neće oporaviti, a i sam nikada nije želeo mnnogo da govori o svom privatnom životu. Ipak, izgleda da se kolo sreće zaista i okreće, pa je glumac nedavno uslikan sa jednom brinetom. 

 

foto: Profimedia

Ostaje otvoreno pitanje da li će mu ova devojka vratiti veru u ljubav, ali sigurno je da to, nakon svega što je preživeo, zaslužuje.

 

 

makonda-tracker