nekada je bio izuzetno cenjen

Optužen za seksualno zlostavljanje, priznao da je gej, pa NESTAO: Oskarovcu Kevinu Spejsiju GUBI SE SVAKI TRAG od prošlog oktobra!

0

Proslavljeni glumac Kevin Spejsi poslednji put se oglasio 2017. godine, a od tada niko ne zna gde se nalazi.

kevin spejsi
kevin spejsifoto: Profimedia

Prošlo je više od godinu dana od kada je Kevin Spejsi optužen za silovanje. On je u oktobru prošle godine objavio i svoje objašnjenje na društvenoj mreži Tviter, a od tog dana mu se gubi svaki trag.

 

 

Poštujem i divim se Entoniju Rapu kao glumcu. Njegova ispovest mi je jeziva. Iskreno, ne sećam se tog događaja, to je nešto od pre 30 godina. Ali ako sam se poneo tako kako je rekao, dužan sam mu iskreno izvinjenje za nešto što bi moglo da bude nedolično ponašanje u pijanom stanju i žao mi je što je tolike godine sva ta osećanja nosio sa sobom", napisao je tada Kevin i priznao da je odlučio da nastavi svoj život kao gej muškarac.

Ovo je poslednja objava koju je glumac uputio, ali, on je tada i potpuno nestao. Niko ga više nije ni čuo ni video. Prijatelji i kolege takođe ne znaju gde se trenutno nalazi.

 

Policija istražuje šest tvrdnji o seksualnom napadu Kevina Spejsija.

 

"Neverovatno je da neko njegovog statusa ovako nestane u svetu pametnih telefona i društvenih mreža", rekli su njegovi prijatelji za strane medije.

 

 

makonda-tracker