ljubav ne umire

Najduži holivudski brakovi: Ovi glumci uspevaju da imaju srećne i dugovečne veze

0

Postoji teorija da se emotivne veze u fabrici snova brzo ponište, da li zbog filmskih obaveza, preljuba ili zloupotrebe supstanci, ali ovi bračni parovi dokazuju da im uspeva i posle toliko decenija.

Džef Bridžis i Susan Geston
Džef Bridžis i Susan Gestonfoto: Profimedia

Uvreženo je mišljenje da su brakovi među zvezdama kratkog veka. Ali postoje izuzeci gde se ljubav meri decenijama, prenosi Lepa&Srećna.

 

Džef Bridžis i Suzan Geston

 

Poznati glumac snimio je više od 50 filmova, ali nikada nije dobio neku važniju filmsku nagradu, iako je nekoliko puta bio nominovan. I pored toga, ostavio je velikog traga u američkoj i svetskoj kinematografiji. Sa Suzan Geston, profesionalnim fotografinjom, u braku je od 1977. Upoznali su se dok je on snimao film "Deluks ranč", a ona radila kao konobarica u obližnjoj kafani. Bridžis retko priča o svojoj supruzi, ali je jednom priznao da mu je trebalo samo nedelju dana da se u nju zaljubi. Prethodno je ceo dan skupljao hrabrost da je pita da izađu, ali ga je ona prvi put odbila. Imaju troje dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GARAGE NEWS (@garagenews) on

Kirk Daglas i En Bajdens

 

Ovaj par je proveo u braku neverovatnu 61 godinu. Slavni glumac i publicistkinja En upoznali su se 1954. na snimanju filma "Čin ljubavi". U to vreme on je bio sveže razveden od Dajan Dil. Nakon kratke veze pobegli su u Las Vegas da bi se venčali. Kirk ima četiri sina: iz prvog braka Majkla, takođe poznatog glumca, i Džoela, a iz drugog Pitera i Erika koji je 2004. umro od predoziranja. Iste godine Daglasovi su obnovili bračne zavete kao znak uzajamne podrške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Marie (@katiamarie33) on

Martin Šin i Dženet Templton

 

Za razliku od sina, takođe glumca Čarlija, Martin je jedan od najvernijih ljudi u Holivudu. Par je u braku više od pet decenija: venčali su se 1961. Imaju četvoro dece, tri sina i ćerku, od kojih je još jedno glumac, Emilio Estevez, a ponosni su baka i deka čak desetoro unučića. Na proslavi zlatne svadbe Martin je rekao da je Dženet najiskrenija osoba koju zna i kojoj veruje: "Volim je celim svojim srcem, ona je jedina konstanta u mom životu, rame za plakanje i oslonac".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander Mooney ? (@alex_the_wonder_kid) on

Šon Koneri i Mišelin Rokebri

 

Po mnogima najbolji Džejms Bond (85) ikada i njegova tri godine mlađa supruga u braku su 40 godina. Mišelin je stekla reputaciju žene koja zna da bude u centru pažnje svom muškarcu, ali i da ga štiti od iskušenja.

Na primer, kada je on snimao film s Ketrin-Zitom Džons, Mišelin joj je navodno rekla da "smanji doživljaj" pošto je ova u intervjuima opisivala njegovu tehniku ljubljenja. To ne treba da čudi jer se čuveni "agent 007" smatra najvećim zavodnikom među filmskim špijunima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello Hollywood TV (@hellohollywoodtv) on

Meril Strip i Don Game

 

Čuvena oskarovka proslavila je u septembru 37 godina braka sa vajarom Gamerom. Njihov brak je jedan od najuspešnijih u svetu poznatih. Imaju četvoro dece, Posle kratkog zabavljanja venčali su se 1978. u kući njenih roditelja. Pre toga Meril je bila u vezi koja je tragično prekinuta: njen verenik, glumac Džon Kazal umro je od raka kostiju, a ona ga je negovala do poslednjeg dana. Iste godine upoznala je sadašnjeg supruga, u kome je očigledno našla i veliku utehu i podršku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S T R E E P E R ?? (@donna_sheridan_) on

Dastin Hofman i Lisa Gotsegen

 

Oskarovac Hofman je dugo tvrdio da je brak za njega totalna nepoznanica, naročito nakon neuspeha s prvom suprugom En Bern, s kojom ima dve ćerke. Međutim, čini se da je ipak upoznao sve čari zajedničkog života sa svojom drugom suprugom Lisom, pravnicom po profesiji. Venčali su se 1980. i dobili četvoro dece. Iako retko priča detalje iz privatnog života, glumac je jednom prilikom ipak otkrio tajnu svog skladnog braka: to je činjenica da dvoje žive svoj život dok dele prostor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Hoffman (@lisahoffmanbeauty) on

 

 

makonda-tracker