psihodrama

Sud uključuje psihijatre, a Bred Pit izjavljuje: Anđelina mi se zgadila!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

E

15-08-2018 20:43h
Pite, zgadila se i meni odavno,
dosta si izdržao sa tom profuknjačom,
dao bih ti za to Oskara!

E bas mi nije zao

15-08-2018 20:46h
Oni koji grade srecu na tudjoj nesreci tako treba i da prodju!
E kad ti je bila dobra dok si sa njom varao zenu, sad kusaj sta si zakuvao!
A i nju ce da stigne karma sto je bila brakolomka, samo polako.

WWW

15-08-2018 21:50h
@E bas mi nije zao
Svašta od tebe, pa nisu oni imali avanturu nego dugogodišnji brak i brdo dece. Da mu je bilo dobro sa Dženifer,ne bi je ostavio, gde je isto proveo 10 godina, govorio da mu je bilo dosadno i želeo decu više od svega. Sve vi ostavljene žene delite neku pogrešnu pravdu, pa nije ti muž predmet da ti ga neko otme. Pravite od Dženifer kao i od Kije tamo neku izmišljenu sveticu.

E bas mi nije zao

16-08-2018 07:03h
@WWW
Njihov brak je poceo kao avantura. Bas je mogao posle da pobegne Angelini... Pothead.
Druga stvar, "da mu je bilo dobro sa Dzenifer nebi je ostavio". Ispada da je Bred bio idealan i da je Dzenifer 100% uzivala a on se jadnicak zlopatio. Aha... Brak je dvosmerna ulica, dvoje ljudi su u njemu, prepustili sve svoje jedno drugom. Ljubav, poverenje, sigurnost... Umesto da kaze slusaj zeno ovo cini mi se ne funkcionise, on je otisao da ono sto mu treba potrazi na drugoj strani.
Ne znaci da treba ostati u braku ako ne funkcionise, ali je majku mu valjda ljudski i fer prema onome sa kim zivis makar da kazes meni ovde nesto ne stima. Probaj da resis problem, pa ako je neresiv - svako na svoju stranu.
Brak je obaveza, dragi moj. Ako ti nije do obaveze nemoj da se zenis, ostani neobavezno u vezi.
Onaj ko nije doziveo prevaru ne zna koliko boli izdaja najblizeg bica sa kojim delis zivot.

Djenifer

15-08-2018 20:53h
Nije mi te ni malo zao, kako je bilo Djenifi kada si je zbog Andje ostavijo? Svako svoj ceh na kraju plati.

Džaca

15-08-2018 21:39h
Oduvek mi je bila odvratna nadrogirana američka gluperda pogotovu kad je "demokratski" proglasila ratnim zločincima Srbe i pri tom takodje demokratski usvajala decu praveći kućne ljubimce od njih

Severinja

15-08-2018 22:12h
Brede u pravu si bas je gadna i ravna ko daska.

Mira

16-08-2018 07:48h
Šta ostade od velike ljubavi...what is left after so big and great love...

Nele

16-08-2018 11:04h
Ovde mogu oboje biti jednako krivi ali vidim da uglavnom žene u potpisu napadaju Anđelinu,a to je čista ljubomora!!!Odkud vi znate da je ona kriva,rekla kazala?Mnogogledate Parove i slične gluposti..

isto

16-08-2018 12:48h
i nama
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: