jeziva ispovest

Isplivali detalji misteriozne smrti poznate glumice: Sestra Natali Vud priznala da su je SATIMA SILOVALI

0

I ovo je samo jedna u nizu mračnih stvari koje je glumica preživela, bolesna ambicija njene majke je bila da Natali dobije što više uloga u Holivudu

natali vud
natali vudfoto: Profimedia

 

Sestra slavne Natali Vud otkrila je do sada nepoznate detalje o životu tragično preminule glumice.

 

Više od 30 godina je prošlo od misteriozne smrti američke glumice Natali Vud, a njena sestra Lana rešila je da prekine tišinu pričom o silovanju koje se navodno desilo kada je ona imala 16 godina, piše Dejli mejl.

 

U drugom delu emisije "Fatal Voyage: The mysterious death od Natalie Wood", 72-godišnja Lana kazala je da su godinama kružili tračevi o ovom događaju, a da je tek sada skupila hrabrost da otkrije istinu upravo zahvaljujući pokretu "Me too" (I ja).

 

Lana je u ekskluzivnom intervjuu otkrila informacije o Natalinom životu pominjući da su određeni ljudi iz Holivuda pratili njen uspeh od deteta do legendarne zvezde. U potkastu Lana navodi da je silovanje u poznatom kalifornijskom hotelu samo jedan u nizu mračnih događaja koji su prethodili njenoj smrti 1981. godine.

 

Lana, koja je imala osam godina kada je Natali bila silovana, ispričala je timu istraživačkih novinara koji rade u produkciji ove emisije šta se zaista desilo tog dana.

- Natali smo dovezli do hotela Chateu Marmont i moja majka i ja smo satima sedele u automobilu, toliko dugo da sam ja u jednom trenutku zaspala. To je bio intervju kada je Natali silovana. Zaspala sam na zadnjem sedištu i samo se sećam da to nije bila srećna vožnja kući. U pozadini sam čula da Natali i moja majka pričaju tiho.

 

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker