ne gube vreme

Džastin Biber i Hejli Boldvin uveliko prave PLANOVE: Ovo su svi detalji koje treba da znate o njihovom VENČANJU

0

Svadbena zvona će se uskoro čuti.

Džastin biber i hejli boldvin
Džastin biber i hejli boldvinfoto: Profimedia

Neka planiranje svadbe počne!

 

Nakon manje od nedelju dana od veridbe Džastina Bibera i manekenke Hejli Boldvin na Bahamima, fanovi se nadaju da će saznati sve detalje o njihovom predstojećem venčanju.

 

Dok njih dvoje najviše ovih dana uživaju jedno u drugom, slaveći svoju vezu, "E!Nesw" je saznao da su veliki planovi uveliko počeli.

Džastin i Hejli već su započeli razgovor o svom budućem venčanju, žele da im verenički život kratko traje. Voleli bi da se venčaju sledeće godine i da to bude mlao venčanje", podelio je izvor blizak paru. "Oboje će uz sebe imati svoje porodice u toku ceremonije, za koju ne žele da bude velika."

zaljubljeni par
zaljubljeni parfoto: Profimedia

Brzo nakon vesti o veridbi, mnogi članovi njihovih porodica čestitali su im i poželeli im sve najbolje. Ne samo to, nego je Džastin zatražio dozvolu od Hejlinog oca, Stefana Boldvina, pre nego što je postavio čuveno pitanje.

 

Još jedna bitna aspekt venčanja ovom paru jeste njihova religija. Izvor je rekao da će biti crkvenog venčanja na kome budući mladenci žele samo svoje najbliže prijatelje i porodicu. Drugim rečima, "beliberi" će ove detalje videti samo ako bduući mladeženja to bude podelio sa njima.

 

makonda-tracker