borba sa sobom

Svetske zvezde koje su progovorile o svom mentalnom zdravlju: One pate od teškog oblika depresije, a zabavljaju čitav svet! (FOTO)

1

Mentalno zdravlje je nešto o čemu se ne priča dovoljno, a problemi kao što je depresija odnose živote svakoga dana.

foto: Profimedia

Britni Spirs

 

Nema osobe na planeti koja ne pamti krah koji je pevačica doživela pre 11 godina. Smrt tetke gurnula je već nestabilnu pevačicu u spiralu nepredvidivog i opasnog ponašanja, zbog čega je bila smeštena na psihijatriju, a otac proglašen za njenog staratelja. Više od decenije kasnije, Britni je otvorila dušu za britansko izdanje časopisa "Mari Kler" i objasnila šta su njeni problemi.

 

- Karijeru sam započela kao dete, i veoma rano se iz malog gradića u Luizijani preselila u Los Anđeles. Bila sam dete, i bila sam pod svakodnevnim pritiskom. Osećala sam tenziju, osećala sam da u svakom trenutku moram da ispunim očekivanja. Tolike svakodnevne stvari donosile su mi prave napade panike, rekla je ona.

 

- I dalje ne podnosim da sam okružena velikim brojem ljudi. Postanem veoma nervozna. Žurke, klubovi? Pretvorim se u nervoznu šaku jada, rekla je ona.

Spirsova pripisuje napredak potpunoj promeni životnog stila, i kaže da danas živi "dosadno".

 

- Dala sam sve od sebe da spustim loptu, na svakom polju. Živim dosadno. Ne idem nigde. Ne mogu čak ni da kažem da radim nešto zanimljivo. Ja sam mama, posvećena sam deci, i povremeno nastupam," rekla je ona.

 

Nastavak na ssledećoj strani.

 

makonda-tracker