molio je da to ne radi

Slavni glumac šokirao priznanjem: Bio sam žrtva SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA!

0

Poznati glumac detaljno je opisao nemilu situaciju koja mu se nedavno dogodila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džastin Hartli (47) večerao je s prijateljima u čikaškom restoranu kad mu je prišla nepoznata žena i nasrnula na njega. Pokušao je, kako tvrdi, da se odmakne i molio je da se udalji te da poštuje njegov privatni prostor, ali obožavateljka je bila uporna.

 

- Nikada nisam video tu ženu. Ne poznajem je. Prepoznala me je i počela da vrišti. Poludela je. Nakon što je dotrčala do mene počela je da me ljubi - ispričao je šokirani glumac.

 

A post shared by Justin Hartley (@justinhartley) on

- Rekao sam joj da ne može samo tako da prilazi nepoznatim ljudima i stavlja im svoje usne na lice. Da sam ja to učinio njoj završio bih u zatvoru. Molio sam je da ne radi to - nastavio je Džastin svoju priču i dodao:

 

- Upozorio sam je da nikad više to ne radi.

 

Nepoznatoj obožavateljki je, tvrdi glumac, bilo izrazito neugodno nakon njihovog 'razgovora' pa se povukla. Ipak, očito nije shvatila poruku, kaže Hartli, pa se kasnije ponovno vratila do glumčeva stola i zatražila zajedničku fotografiju.

 

A post shared by Justin Hartley (@justinhartley) on

- Odbio sam je. Inače nemam problema s time, ali nisam želeo da se fotografišem nakon što me ta ista žena seksualno napastovala - istakao je.

 

Žena ga je na to izvređala i otišla.

 

 

makonda-tracker