teška vremena

Nakon muževljeve smrti Selin Dion prodaje imperiju na Jupiteru

1

Posle dugog čekanja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Selin Dion je napokon pronašla kupca za njenu vikendicu na ostrvu Jupiter na Floridi, nakon četiri godine čekanja, smanjivši cenu skoro na pola.

Za kuću je potpisan predugovor i očekuje se da proda.

 

Nekretnina u Južnoj Floridi ima nekoliko velikih bazena, a prodaje za 38,5 miliona dolara, što je za 47% manje nego što je bila pre četiri godine.

 

Francosko-kanadska pop zvezda je prvi put stavila na raskošni obalski dom cenu u iznosu od 72 miliona dolara, nakon smrti supruga Rene AnĐeli, koji je prošle godine umro od raka grla.

Zadanje je oruženo vodom i bazenima i nalazi se na malom, privatnom ostrvu.

Postoji pet paviljona i dve kuće za goste smeštene oko najvećeg bazena.. Zabava se nastavlja unutra, gde je porodica izgradila arkadu, uključujući hokej igralište, bilijar, brojne igre, plus skibol i pinbolmašine.

Za nešto sofisticiraniju zabavu nalazi se treći bazen ispred kuće sa ležaljkama i pogledom na okean, sobu s pogledom, teretanu, teniske terene i kuhinje sa vrhunskim aparatima.

 

Ukupno, imovina od 10.000 kvadrata ima 13 spavaćih soba i 14 kupatila.

Ovih dana, gđa. Dion je glavna uloga u Koloseumu u Las Vegasu, gde njena porodica živi. Njen trenutni koncert je značio da imovina trenutno nije dovoljno iskorišćena ", rekli su predstavnici gđe Dion ranije za Mansion Global.

 

 

makonda-tracker