razvod

Posle više od decenije ljubavi: Najljupkiji par Holivuda se rastaje

0

Iako ostaju najbolji prijatelji i posvećeni roditelji svojoj ćerki, par je shvatio da se, u romantičnom smislu, više ne voli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon skoro devet godina braka, Čening Tejtum i Džena Devan Tejtum se rastaju. Par je magazinu People dao sledeću izjavu:

 

- Hej, svete! Pa… imamo nešto što bismo voleli da podelimo sa vama.

Pre svega, čudno je što nešto ovako moramo da podelimo sa svima, ali to je posledica života koji smo odlučili da živimo, za koji smo izuzetno zahvalni. Živimo u neverovatnom dobu, ali u ovo vreme istina može lako da se premetne u ‚alternativne činjenice‘. Pa bismo hteli da vam sami kažemo šta je istina, pa ako niste pročitali ovde – nije istina.

 

Odlučili smo da se rastanemo kao par. Duboko smo se zaljubili pre toliko godina i imali smo čarobno zajedničko putovanje. Apsolutno ništa se nije promenilo u tome koliko se volimo, ali ljubav je prelepa avantura, koja nas sada vodi drugačijim putevima. Nema tajni ili ružnih događaja u korenu naše odluke – jednostavno su dva najbolja prijatelja odlučila da je vreme da se malo udalje i pomognu jedno drugom da žive što radosniji i ispunjeniji život.

Idalje smo porodica i uvek ćemo biti posvećeni roditelji Everli. Nećemo komentarisati dalje od ovoga i unapred se zahvaljujemo što ćete ispoštovati privatnost naše porodice.

 

Mnogo ljubavi svima,

Čen i Džena.“

 

Ova izjava došla je kao pravi šok nakon što su pre manje od mesec dana postavljali zajedničke slike uživanja u vremenu koje provode porodično, mada su glasine ipak počele da se šire nakon što se Džena pojavila sama na zabavi posle dodele Oskara.

 

 

This is the cutest family ever!! #JennaDewanTatum #ChanningTatum #EverlyTatum #jealous ?

A post shared by Channing & Jenna Tatum (@channingandjennatatum) on

 

Čening i Džena upoznali su se još 2006. godine na snimanju filma Uhvati ritam, a počeli su i da se zabavljaju nedugo potom. Venčali su se 2009. godine, a ćerku dobili 2013.

 

 

makonda-tracker