ORGANIZOVAO AUKCIJU

Razlog je potpuno neočekivan: Rasel Krou prodaje stvari iz kuće u vrednosti od 3,6 miliona dolara, evo zašto!

0

Oskarovac Rasel Krou (53) organizovao je aukciju na kojoj će prodati 223 predmeta koji ga podsećaju na bivšu suprugu Danijelu Spenser sa kojom je bio deset godina u braku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Aukcija će se zvati "Umetnost razvoda", a ukupna vrednost stvari koje se prodaju je 3,6 miliona dolara. Aukcija će trajati do 7. aprila kada je i glumčev rođendan, ali i godišnjica braka sa bivšom suprugom.


- Bez obzira na to koliko si pozitivan čovek, proces razvoda je još uvek jako težak. Dok sam prolazio kroz sav taj stres pitao sam se kako mogu proslaviti ovaj period, jer iz svake tuge treba izvući malo sreće. Tokom razvoda shvatio sam da imam jako puno stvari. Pune kutije svega i svačega, hteo sam da napravim mesta u svom životu - rekao je glumac.

 

U prodaji će se naći nakit i umetnine bivše supruge, ali i maska Muhameda Alija, dve drvene skulpture konja koje su se koristile za potrebe filma "Gladijator", violina iz 1890. godina koja je bila u filmu "Gospodar i zapovednik" i još dosta drugih predmeta.

 

Bivši supružnici su se upoznali pre 28 godina na snimanju filma "The Crossing", ali tek nakon veze sa glumicom Meg Rajan, on je shvatio da je Danijela prava žena za njega.


Krou i Spenser iz braka imaju dvoje dece, petnaestogodišnjeg Čarlsa i dvanaestogodišnjeg Tenisona. Par se venčao 2003. godine u kapelici na njegovom ranču. Nakon toga, preselili su se u vilu u Sidneju. Rastali su se pre 5 godina zbog glumčeve preterane rastavljenosti od porodice i brojnih obaveza, a razvod je tek nedavno okončan.

 

makonda-tracker