(ne)očekivano

Neprepoznatljivi srcelomac: Bio je zgodni, mišićavi Gladijator, a sada je buckasti Homer

0

Višestruko nagrađivani Rasel Krou, zgodni muškarac očiju (a i tela) koje ostavljaju bez daha, krenuo je putem kojim sve tate ovog sveta, pa čak i slavni ljudi, u jednom trenutku prirodno krenu - zapustio se.

foto: Profimedia

Rasel Krou je već decenijama na malim i velikim ekranima, u svakojakim ulogama koje se pamte, poput Maksimusa u Gladijatoru, briljantnog Neša u Blistavom umu, zavodljivog radoholičara u filmu Dobra godina, inspektora Žavera u Jadnicima, a već par godina tumači i onu najvažniju ulogu života – roditelja. Iako je glumac, ume da dobro iskoristi slobodno vreme sa svojom decom, pa je tako nedavno uslikan kako igra košarku sa njima.

 

Nema ničeg čudnog u tome što se otac igra sa sinom, ali jeste neobično kada je u pitanju srcelomac, koji nam sad lomi srce iz potpuno drugih razloga – zapustio se!

 

Rasel je pustio bradu, a i kosa mu je duža, dok najveću pažnju uzima njegov trup. Naime, tamo gde se ranije nalazio potpuno ravan stomak snažnih mišića, sad se ispod majice nazire poveći stomak.

 

 

#russellcrowe ❤?

A post shared by RussellCrowe_Love?? (@russellcrowe_love) on

 

Evo i par lepih slika iz Raselovih najlepših vremena, mada nikad nije zaista izgubio šarm, da podignemo nostalgiju za prohujalim vremenom.

 

 

 

makonda-tracker