ne predaje se

Šeron Stoun: Nisam mogla ni da napišem svoje ime tri godine, bila sam gluva i slepa, mozak mi je ozbiljno oštećen

0

Poznata glumica je iz straha da joj Holivud ne okrene leđa, umanjila ozbiljnost aneurizme na mozgu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Zvezda filma "Niske strasti" 2001. godine preživela je širenje aneurizme i tom prilikom zadobila ozbiljna oštećenja na mozgu. Tad je izjavila da je dve godine učila ponovo da govori i hoda. Ali i pored svega ona navodi da je sasvim dobro.

 

Sada otkriva da joj je stanje bilo mnogo gore nego sto su fanovi mogli da predpostave :

Imala sam moždani udar i krvarenje na mozgu koje je trajalo devet dana. Rekli su mi da postoji samo pet posto šanse da preživim. Uzrok nije bio način života, a ni ishrana. Jednostavno, mozak se pokvari, a moj se baš poprilično oštetio. Nakon povratka iz bolnice, ostala sam gluva na levo uho, nisam mogla da osetim ništa na levoj nozi, a onda sam i privremenoi  kompletno oslepela", navodi Šeron.

 

 

foto: Profimedia

Iako je bila privremeno paralizovana, Šeron je nastavila glumačku karijeru i trudila se da se pojavljuje na crvenom tepihu.

Nikada nisam želela da svet, a pogotovu ne Holivud, zna koliko je situacija bila ozbiljna. Postala bih neupotrebljiva, a to nisam želela, tako da sam dala sve od sebe. Oporavak je bio dug. Morala sam da naučim da živim ponovo i to je za mene bio veliki izazov"

Šeron truntno radi na seriji "Mosaic" i na filmu "Smart Tonic"  a ove uloge su joj pružile novu nadu i veru u bolje sutra.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker