(ne) samo prijateljice?

Novi seks skandal u svetu slavnih: Poznate lepotice uhvaćene dok su razmenjivale nežnosti!

0

Jedna ne krije da je gej, druga je imala veze isključivo s poznatim muškarcima, a obe spadaju u najveće seks bombe današnjice!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što su svet obišle fotografije na kojima bivši fudbaler Dejvid Bekam ćaska s Belom Hadid i očarano je posmatra, u medijima se pojavio novi skandal vezan za američku manekenku.

 

Naime, kako javlja strana štampa, pre tri godine lepotica koja spada u najplaćenije manekenke na svetu navodno je viđena kako se strasno ljubi s koleginicom Stelom Maksvel! Mediji tvrde da se to dogodilo na jednom događaju u Londonu 2015, kao i da dve manekenke cele večeri nisu skidale ruke jedna s druge.

 

 

U to vreme, međutim, kako piše The Sun, njih dve nisu bile popularne kao danas, pa niko nije obraćao pažnju na ovu aferu. Nakon opisanog događaja, njihove karijere su doživele vrtoglav uspon, pa je Bela Hadid danas - rame uz rame sa svojom sestrom Điđi i njihovom prijateljicom Kendal Džener - najuspešniji model na svetu, dok je Stela Maksvel više puta proglašena za najseksepilniju ženu na planeti.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Proteklih godina, o njihovim ljubavnim životima se dosta pisalo - Stela je bila u javnoj vezi s glumicom Kristen Stjuart, a šuškalo se i da se viđala s Majli Sajrus Barbarom Palvin, a Belina najpoznatija veza bila je s reperom Vikndom, a pisalo se i da je bila s Drejkom.

 

makonda-tracker