otvoreno o svemu

Češće je viđamo u bikiniju nego obučenu: Slavna glumica objasnila zbog čega neprestano pozira u kupaćem

0

Elizabet Harli (52) izgleda tako da bi joj i mnogo mlađe koleginice pozavidele, a nedavno je otkrila da je autor seksepilnih fotografija za koje pozira u bikinu neretko njen sin.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Engleska glumica proteklih godina na društvenim mrežama objavljuje veliki broj fotografija za koje pozira u kupaćim kostimima, pa u poslednje vreme češće čitamo o njenom telu nego o njenim ulogama, iako trenutno igra u veoma uspešnoj seriji The Royals.

 

Mnogi su se šokirali kada je nedavno priznala da njen sin Demijan (15) ponekad mora da je fotografiše u ovakvim izdanjima.

 

- Demijan definitivno snima neke fotke, ali ponekad mučim i prijatelje to da rade - izjavila je glumica.

 

Kako glumica objašnjava, ona to ne čini da bi pumpala svoj ego - u pitanju je biznis.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

- To nije samo ludi ego trip. Nije ni to da ja poludim na odmoru. To je posao. Da nemam svoju kolekciju bikinija, verovatno ne bih objavljivala svoje fotografije u bikiniju - istakla je Elizabet za Yahoo Lifestyle.

 

Ona dodaje i da je sve što je potrebno za kvalitetnu fotografiju u bikiniju - dobro osvetljenje.

 

- Kao i svi drugi, ja se zaista trudim da nađem laskavo svetlo i kostim koji laska mojoj figuri. Malo vremena odvojimo za to da sve namestimo i proverimo da li je sve kako treba, što svako može da nauči. Nema apsolutno ništa loše u tome što ljudi žele da istakne najbolje što imaju - kaže glumica.

 

 

makonda-tracker