alternativa

Marihuanom protiv nesanice: Holivudska zvezda uspavljuje se travom, a diler joj je majka

0

Oskarovka je probala drogu na filmu ‒ ali i u stvarnom životu, a sada je progovorila o svom iskustvu i tome kako joj je majka nabavila prvu dozu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarliz Teron je i ranije govorila o svojoj istoriji sa drogom, kada se hvalila da je imala najbolje dvadeste, jer je radila šta je htela. Sada je slavna glumica otvorila dušu Džimiju Kimelu o ozbiljnim problemima sa nesanicom, koje je imala i njena majka Gerda, i o tome kako ih je rešila.

 

foto: Profimedia

Njih dve dugo su uzimale tablete za spavanje, ali to je prestalo da pomaže, pa je Šarliz predložila da probaju alternativno bilje ‒ u prevodu, travu ‒ ne očekujući da majka zaista i pristane. Veće iznenađenje, međutim, bilo je kada se Gerda pojavila u ćerkinoj kući i nonšalantno spustila malu kutiju na Šarlizin kuhinjski sto. U kutiji su bile čokoladice sa borovnicom (i marihuanom), a majka je dala i savet ‒ ako želiš da deluje brže, uzmi da sisaš bombonice, ispričala je Teronova. Uprkos Šarlizinim raznim maštarijama o tome kako joj je majka na filmske načine došla do trave, Gerda nije učinila ništa uzbudljivo ‒ prosto je prošetala do radnje i pazarila travu, pošto je u Kaliforniji to sada legalno.

 

foto: Profimedia

Teronova je dugo bila vrlo zadovoljna medicinskim učinkom trave, ali je morala da napravi pauzu u korišćenju tog „lekovitog‟ sredstva zbog ružnog iskustva ‒ nakon osam godina redovnog konzumiranja trave, njeno opšte zdravlje bilo je narušeno. Tako joj se jednom desilo da je zastala ispred svog frižidera i skoro osam sati nije mogla da se pomeri, niti da pravilno govori. Zabava je naprasno prestala, a time i Šarlizino konzumiranje trave.

 

 

makonda-tracker