mlada zvezda

Gledali ste je uz Džuliju Roberts i Džejsona Stejtama, a da li ste znali da tečno govori srpski?

0

Izabela Vidović ima samo 16 godina, a već je postigla zavidan uspeh u Holivudu - igra uz oskarovce, snima gledane serije i predviđaju joj sjajnu budućnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova mlada devojka ćerka je Marija Vidovića i glumice Elizabet Bašić, a rodila se 2001. godine u Čikagu. Iako kratka, njena glumačka karijera već je bogata – glumila je uz Džuliju Roberts i Ovena Vilijamsa u filmu „Čudo‟, jednom od najboljih porodičnih filmova u protekloj godini.

 

foto: Profimedia

Poznata je i po filmu „Homefront‟, gde je igrao i Džejson Stejtam, kao i serijama „Super girl‟ i „iZombie‟.

 

foto: Profimedia

Izabela je odrasla u Los Anđelesu, a roditelji su joj poreklom iz Bosne i Hercegovine, iz Busovače, kako za „Jutro sa Jovanom i Srđanom‟ kaže na tečnom sprskom. Priznaje da je kolege iz holivudskog sveta često pitaju o poreklu njenog prezimena, muče se da ga izgovore pravilno, pa ih ona mora podučiti. 

 

foto: Promo

Na odličnom srpskom rekla je novinaru Danilu Mašojeviću i kako joj je većina rodbine u Busovači i da se redovno sa njima čuje. Kaže da joj se kod Busovače najviše dopada hrana – ćevapi i burek, i volela bi da i ovog leta poseti svoju familiju. Pored toga, sa toplinom govori o publici sa ovih prostora:

 

Drago mi je kad vidim da publika iz tih krajeva prati moje filmove i karijeru, i to mi daje dodatnu motivaciju.‟

foto: Profimedia

Ne sumnjamo da Izabelu čeka velika karijera u Holivudu.

 

 

makonda-tracker