Porodična radost

Kortni nije očekivala, sada je u šoku: Ovako je otkriven pol bebe Kloi Kardašijan? (FOTO)

0

Najmlađa sestra Kardašijan u decembru protekle godine zvanično je objavila da je u drugom stanju. Ovakve vesti i sama je godinama priželjkivala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson uskoro će se ostvariti u jednoj od najlepših životnih uloga. Spremajući se za roditeljstvo, fanovi i mnogobrojna porodica stalno su uz njih, posebno pazeći i podržavajući u svemu buduću mamu.

 

Međutim, epizoda "U korak s Kardašijanovima" koja sledi otkriće nešto što čitav svet željno iščekuje, a to je pol bebe presrećne Kloi. Svi već uveliko pričaju o tome jer je rijaliti zvezda na svom Instagram rpofilu objavila fotografiju jednog od najlepših buketa ikada, što je mnoge navelo da postave pitanje - hoće li to ona roditi devojčicu?

Kloi je fotografiju objavila bez ikakvog potpisa, što je u njenom slučaju prava retkost. Među mnogobrojnim komentarima i čestitkama najčešće se pojavljuje reč "girl" (devojčica)... da li je istina, je l još još jedna devojčica priključuje porodici Kardašijan? Pitanje je vremena kada će ova informacija biti potvrđena (ili demantovana)!

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

 

makonda-tracker