Teški trenuci

Drama u domu poznate glumice: S velikom tugom moram da objavim neočekivanu smrt svog brata...

0

Nakon nestanka brata, glumica je putem oglasa zatražila pomoć objašnjavajući da on nikada ne bi ostavio kuću nezaključanu za sobom. Sada, potpuno je šokirala javnost objavom da je pronađen mrtav.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Pre nekoliko dana, zvezda serije "Seks i grad" Kim Katral zatražila je pomoć, u nadi da će pronaći brata koji je nestao.

To nije Kris, nikad ne bi ostavio nezaključanu kuću, neke stvari ni svojih sedam pasa. Ima 55 godina, visok je 180 centimetara, težak 90 kilograma, ima plave oči, kratku smeđu kosu, kozju bradicu, prosečne je građe i najčešće nosi zimski kaput do struka s kapuljačom, crne rukavice, i crne zimske čizme", napisala je Kim.

Međutim, sve se završilo tragično. Glumica je objavila na Tviteru da je njen brat pronađen mrtav. Uzrok smrti nije preciziran, ali policija je izjavila da ne postoji nikakav sumnjiv trag.

Sa velikom tugom moja porodica i ja objavljujemo neočekivanu smrt našeg sina i brata, Krisa Katrala. Hvala svima na ljubavi i podršci", napisala je ona, tražeći od javnosti i medija malo mira i tišine tokom ovog teškog perioda.

 

makonda-tracker