Jednim potezom ruke

To može samo ćerka Bijonse i Džej Zija: Blu Ajvi bez reči smirila situaciju i slavnim roditeljima uputila pogled - pričaćemo kad dođemo kući (VIDEO)

0

Strani mediji gore! Ovaj trenutak sa 60. dodele Gremi nagrada postao je viralan nekoliko sekundi kasnije. Blu Ajvi ima toliko kul roditelje, da nema ko ih ne bi poželeo, ali očito - njoj su u javnosti "stali na žulj", te su zbog toga dobili slatku malu lekciju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Niko nije mogao da veruje šta je Blu uradila, te koliku zapravo moć ima sa samo šest godina. Međutim, javnost je brzo prestala da se čudi, jer je ona ipak ćerka Bijonse i Džej Zija.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Devojčica je tokom aplauza odlučila da je bilo dosta, verovatno želeći da čuje ostatak govora pevačice koja je stajala na sceni, a kada je primetila da njeni roditelji ne misle isto kao i ona, rešila je da smiri situaciju. Nežno ih je ručicom dotakla, pokazavši da je u redu i da prestanu, klimajući glavom potvrdno kada bi oni prestali.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Isprva, slavni par mislio je da ima nešto da im kaže, ali brzo su shvatili u čemu je štos, te prestali da aplaudiraju, za sreću njihove princeze odevene u belo.

 

A post shared by People Magazine (@people) on

Ovaj trenutak obišao je svet i zasigurno srušio internet na trenutak, iako kratak i krajnje spontan.

 

 

makonda-tracker