jednostavno - savršen

Devojke, udobno se smestite i uživajte: Profil Toma Hardija na Instagramu je jedini koji treba da pratite, a evo i zašto (FOTO)

0

Ako vam to što je u pitanju Tom Hardi nije dovoljno, predstavljamo vam nekoliko razloga da počnete da pratite slavnog glumca već danas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoji li žena koja tokom gledanja nekog filma Toma Hardija nije makar jednom uzdahnula? Teško. Četrdesetogodišnji Britanac je talentovan, mišićav, harizmatičan, a tu su plave oči i dubok glas zbog kojih se gotovo svako promeškolji u fotelji kad god je Tom u kadru. Očarao nas je u Rokenroli, naterao da se znojimo u Pobesnelom Maksu, ali i da skačemo dok smo gledale Povratak Mračnog viteza, a to je samo delić njegove bogate karijere.

 

 

Na žalost miliona žena koje ne prestaju da se oduševljavaju Hardijem, on je dugo izbegavao društvene mreže, ali to se nedavno promenilo. Naime, zgodni glumac je otvorio profil na Instagramu i internet više nikad neće biti isti. Ako nam ne verujete, samo pogledajte razloge da ga pratite na ovoj društvenoj mreži.

 

1. Mišići, mišići, mišići

 

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

 

Prvi razlog je pomalo očigledan - Tom je ipak glumac koji se proslavio ulogom Bejna, gromade mišića koja preti da uništi Gotam. On godinama vredno trenira jer najčešće dobija zahtevne uloge koje podrazumevaju akcione scene.

 

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

 

Na Instagramu se, prisećajući se nekih starih rola, već podelio nekoliko fotografija zbog kojih smo se preznojile...

 

 

2. Zgodan muškarac + neodoljiv pas

 

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

 

Postoji li kombinacija koju duže možemo da gledamo ne trepćući?

Tom Hardi poznat je kao jedan od najvećih ljubitelja pasa u Holivudu, a toliko puta smo ga - i na filmu i van njega - videli kako mazi ove životinje da na Instagramu godinama postoji veliki broj profila namenjenih isključivo objavljivanju fotografija Toma i pasa.

 

Inače, njegov ljubimac Vudi, koji je uginuo prošle godine, bio je često njegov gost na crvenom tepihu, a Tom ne krije koliko mu ovaj veseli krzneni drugar nedostaje.

 

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

 

Uz to, glumac pomaže da se udome napušteni psići - pre nedelju dana je pozvao ljude da mu pomognu da udomi neodoljivu štenad i samo nekoliko sati kasnije oni su pronašli vlasnike!

 

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker